Winkelwagen

Herbalife Extra

Alle Producten

<< Vorige - Volgende >>


Schizandra Plus
Schizandra Plus
Krachtige antioxidant! Werkt vooral gunstig op de luchtwegen!

Kruiden, Vitamine C en E met Seleen in tabletvorm
Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiële nutriënten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediënt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.

Probeert u zoveel mogelijk op een dag te doen?
Als u vindt dat u het te druk heeft en niet eens meer de tijd heeft om uw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriënten opraken, waardoor u een attaque zou kunnen krijgen. Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriënten die het lichaam nodig heeft. 

Waarom zou u Schizandra Plus moeten gebruiken?
De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve lifestyle. Als u elke dag Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe "vijand". 

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:
- De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen.
- De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof. (luchtwegen)
- Vitamine C en E leveren antioxidatieve ondersteuning tegen vrije radicalen 
- Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam bij het tegengaan van oxidatieve stress 
- Combinatie van selenium en vitamine C en E
Euro 22.30

Aantal