Winkelwagen

Speciaal

Disclaimer - Privacy - Contact


Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte gevolgen die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Copyright, inhoud en layout. Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts, artikelen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn ten strengste verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door Herba Online.
Teksten en tarieven op de site. De weergegeven teksten, gegevens en tarieven worden meegedeeld onder alle voorbehoud. De tarieven zijn onderhevig aan wijziging door ons en wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke foutieve informatie.

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring. "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." De ervaringen van de diverse mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt.

Privacy

Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze site www.herba-online.be.  

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie of goederen op te sturen en uw log-in gegevens te beheren. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven of verkocht. U hebt recht op inzage en verbetering van uw gegevens.

Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren niet in, als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten moet u zelf telefonisch contact met ons opnemen. 

Het gebruik van informatie.
Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het afhandelen van uw bestelling, het kunnen geven van een goed voedingsadvies, het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe producten m.b.t. de producten van Herbalife. Uw informatie wordt uitsluitend en alleen door Herba Online gebruikt om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Contact

HERBA ONLINE
Onafhankelijk Herbalife distributeur
Koen Vrancken
Lanciersstraat 19
info@herba-online.be
BTW BE 0568.874.712