Herbalife bestellen
Herbalife Extra

Herbalife Nieuws

 

Herbalife Family Foundation (HFF) steunt wereldwijd goede doelen.

 

Wereldwijd werken werknemers en distributeurs van Herbalife samen om welzijn te verbeteren van mensen. Niet enkel met de Herbalife voeding en het netwerkmarketing systeem veranderen ze levens en levensstijl van mensen, ook heet men een sterk gevoel van sociale verantwoordelijkheid.

Via de Herbalife Family Foundation (HFF), een non-profit organisatie, wordt geld ingezameld om projecten te steunen voor mensen in nood. Eerder schonk de Herbalife Family Foundation zo $400.000 aan het Rode Kruis om de slachtoffers van de orkanen Katrina, Rita en Stan te helpen. Het Rode Kruis gebruikt donaties om slachtoffers te voorzien van voedselpakketten, onderdak, financiële noodhulp en lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg.

Langs het steunen van organisaties bij sommige natuurrampen, heeft de Herbalife Family Foundation als missie om wereldwijd het welzijn van kinderen in nood te helpen door organisaties te steunen die deze kinderen gezonde voeding en bescherming kunnen bieden.

 

Werknemers en distributeurs van deze multinational zijn zich van een belangrijke sociale verantwoordelijkheid bewust. Mark Hughes, de oprichter van het Herbalife, stelde zichzelf als voorbeeld om wereldwijd voornamelijk kinderen in nood te gaan kunnen ondersteunen, beschermen en nieuwe kansen te geven. Zijn visie, missie en leiderschap worden nu verdergezet door duizenden distributeurs over gans de wereld.

Mark Hughes had de droom dat de Herbalife Family Foundation (non-profit organisatie) ooit groter zou worden dan het bedrijf Herbalife zelf.

 

Casa Herbalife België - Herbalife steunt nu ook een goed doel in België!

 

NIEUWS: Herbalife België krijgt nu ook een Casa Herbalife project!

Pedagogisch Centrum Wagenschot zal financiële steun krijgen om een lange termijnsproject te steunen waarbij jongeren de kans krijgen om een opleiding in catering te volgen. Men leert hen koken, met voeding omgaan en ook andere belangrijke principes ivm gezonde voeding.

Het centrum is in 1988 gesticht. Men leert nieuwe vaardigheden en creëert nieuwe kansen voor jongeren met emotionele en gedragsproblemen. De bedoeling is om deze jongeren weer in de maatschappij te integreren.

Herbalife is zeer blij dat het een dergelijk project kan steunen. Herbalife heeft nu eindelijk ook een Casa Herbalife in België!

 
 

 

 
 

Herbalife info, vrijblijvend advies en begeleiding:

Koen Vrancken - HERBA ONLINE
Onafhankelijk Herbalife member
Lostraat 85
1703 Dilbeek
info@herba-online.be
0479/320615
BTW BE 0568.874.712