Herbalife bestellen
Herbalife Extra

Herbalife Producten bestellen via Herba Online


Snelle levering van Herbalife producten in heel België!


Herbalife AFSLANKEN. Afvallen en vermageren met Herbalife producten Herbalife GEZOND ONTBIJT. Een goede start met ideale voeding van Herbalife. Herbalife voeding voor meer energie en vitaliteit. Producten voor meer ENERGIE!
Bijkomen met Herbalife is aankomen in spiermassa. Gezonde voeding voor een gezond lichaamsgewicht. Herbalife SPORTVOEDING. Voeding voor elke sport. Herbalife producten voor sporters. Herbalife huidverzorgingsproducten. Alle uitwendige voeding. Product informatie

Herbalife producten - Herbalife bestellen - Herba Online          Herbalife Formule 1 maaltijdreep    

 

Herba Online - onafhankelijk Herbalife verdeler voor België


De producten van Herbalife zijn exclusief te verkrijgen via onafhankelijk Herbalife distributeurs. Ze zijn niet te vinden in winkels omdat Herbalife ervoor gekozen heeft om persoonlijke begeleiding te bieden bij elk voedingsprogramma. Herbalife is een resultaatsgericht bedrijf en op elk product staat ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

 

Herba Online streeft ernaar een uitstekende service te bieden en indien nodig een snelle levering van producten aan huis te verzorgen. Alle Herbalife producten zijn steeds op voorraad. Bij afspraak kunnen voedingsprogramma's ook afgehaald worden op onderstaand adres.

 

Voor gratis Herbalife informatie, advies en begeleiding zijn wij steeds bereikbaar op een van onderstaande nummers.

 

Wanneer u onze voedingsprogramma's reeds kent, dan kan u gewoon zoeken in één van de bovenstaande categorieën en Herbalife producten in de webwinkel bestellen.
 
 

Herbalife info, gratis en vrijblijvend advies en begeleiding:

Kim Van Biesen - HERBA ONLINE
Onafhankelijk Herbalife member
Smidstraat 12
3891 Mielen-Boven-Aalst
info@herba-online.be
0495/633628 - 0479/320615
BTW BE 747.398.163